Мирише на ЧИСТО

Обонянието ни е много упоено в този бит, пълен с изкуствени ароматизанти. До толкова сме се обусловили с тези миризми, че вече ако не ни мирише на някоя от тях, нямаме усещането, че прането ни например е чисто. Не случайно алергията, тази болест на 21-вия век, се активизира силно от синтетичните аромати, навярно в опита на телата ни да се “изчистят” от вредното и неестественото за нас. 

Създавайки ONE искахме да предоставим решение не само за тези, които страдат от алергии и търсят чисти от изкуствени ароматизанти продукти по здравословни причини. Искахме да предложим на всички да опитат нещо по-различно, да опитат да освободят обонянието си от тежките изкуствени аромати, които само прикриват лошите миризми и натоварват обонянието ни – това така чувствително сетиво.

Прането, изпрано с ONE, носи свежия аромат на чистотата. Подбраните и концентрирани съставки, освен, че директно премахват замърсяванията, също така йонизират водата и засилват нейната естествена почистваща способност. Резултатът накрая е безупречна чистота, безупречна към здравето, кожата, околната среда и към природата. Ето това искаме да ви предложим – да усетите истинския аромат на чистотата.

Разбира се, винаги можете да добавите любимото си етерично масло при изплакването и да получите и неговата нотка като допълнение към свежия аромат на чисто.

Безплатна доставка до Офис/Автомат на СПИДИ

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.

Обаждане