За нас

Мисия

Моята мисия като създател на бранда One.tergent е да подсигуря здраве за моите клиенти и устойчивост за природата като цяло, замествайки тежката битова химия с екологични, щадящи здравето и околната среда перилни и почистващи продукти.

Постигам това като предоставям на моите клиенти продукти:

  • С биоразградими съставки, с минимален отпечатък, без натрупване в природата
  • Без тежка и вредна химия като фосфати, фосфонати, синтетични ПАВ и парфюми, която да дразни и да предизвиква алергии
  • Които са икономични и ефективни, благодарение на концентрираната си формула
  • В рециклируеми опаковки
  • С внимателно подбрани съставки
  • Произведени в България от суровини, доставени предимно от български доставчици

Визия

Моите уникални екологични перилни и почистващи продукти да влязат в колкото се може повече домове, защото аз вярвам, че това ще пази здравето на цялото семейство. Вярвам, че ще пази природата чиста и ние заедно ще съзададем устойчива екосистема.

Идеология

Аз вярвам в малките прости решения на големите сложни глобални проблеми. И ги търся.
Вярвам, че не е необходимо да се лишаваме от качество, за да опазим средата, в която живеем, а точно обратно – ние можем да направим качествени, екологични и същевременно ефективни продукти.

Вярвам, че живеем в изобилни времена с много знания, технологии и възможности и не е нужно да се движим в старата инерция на индустрията. Аз и моят екип сме се заели да я променим!

Вярвам, че има лесно разрешение за всеки голям проблем. И съм се ангажирала да го намеря и предоставя!

Вярвам, че трябва всеки да може да живее по-качествено, чисто, здравословно и екологично.  И индустрията трябва да намери и да даде такива продукти!

Вярвам, че здравословното и екологичното трябва да бъдат стандарт в производството на всеки продукт за хората и да са достъпни за всички.
Вярвам, че грижата за хората и природата са едно и също.

Аз зная колко са ценни времето и ресурсите на хората, зная кое колко коства на природата.

Защо създадох One.tergent?

В One.tergent събрах всичко, в което вярвам и което искам да споделя с вас! 
Оne.tergent е онази малка стъпка, която променя света и го прави едно по-добро място за нас, децата ни и всичко живо!

One planet.
One nature.
One tergent
.

Кой стои зад Оne.tergent?

Анелия Витанова

Здравейте, аз съм Анелия! Майка на две деца: едното е синът ми Момчил, който накратко наричам Мистър Чил и другото – бранда за екологични перилни и почистващи продукти One.tergent. Дълги години се ширех из дебрите на Счетоводството и Финансите по професия, в последствие, както на много от нас се случва, открих, че това вече не е моята страст и не ме пали достатъчно. Надделя моето желание да влагам енергията си в дейности, които биха носили ползи за хората и природата. Създадох бранда, привлечена от идеологията за по-екосъобразно съществуване и минималистичен начин на живот.

От една страна, търсих как да променя потреблението си с продукти, които имат положителен отпечатък върху земята и здравето, заради идеята, която стои зад тях и, разбира се, защото са здравословни. От друга страна, исках да разреша собствен здравословен проблем, а именно моя ринит. Това неусетно се превърна във философия и начин на живот за мен и семейството ми. Желанието ми е да предам тези ценности напред.

Вярвам, че нещата могат да бъдат простички и ефективни, че можем с изборите си да направим света по-добър за нас и децата ни. Вярвам, че трябва да има все повече качествени и здравословни продукти за всички нас.
Чрез екологичните продукти на One.tergent аз се боря за тази кауза и искам да споделя с обществото тези истински неща.

Имате въпроси или обратна връзка?

Безплатна доставка до Офис/Автомат на СПИДИ

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.

Обаждане