Екологичен прах за пране ONE

ОNE е плод на неспирно търсене на по-здравословен, по-екологичен, по-етичен към околния свят бит, в който да използваме  безопасни, не токсични и все така ефективни препарати за дома.

Ето нашето решение, което искаме да споделим с вас:  Екологичен прах за пране ONE.  Съставен изцяло от безопасни за околната среда съставки, които не оставят дразнещи елементи за кожата, а изпира все така надеждно и прецизно. 

Използвайки ONE, предпазваме реките, езерата, моретата и океаните от замърсяване с фосфати и синтетични петролни вещества; 

Предпазваме здравето и кожата си от въздействието на тези съставки и в същото време не правим компромис с изпирането и чистотата.

Остава да опитате и да се влюбите като нас в простите решения на сложните днешни проблеми!

Какво представлява Екологичният прах за пране ONE

  • Изцяло разградим – без синтетични ПАВ, фосфати, парфюми и др токсични съставки.  
  • Подходящ е за алергични хора, бебета и малки деца. 
  • Изпира отлично дори при ниски градуси и е супер икономичен – 1 опаковка е за до 66 зареждания на пералнята. 
  • Съставките му се разтварят и реагират във водата без да правят обилна пяна, поради което не са нужни допълнителни изплаквания. 
  • Може да се ползва успешно при новите супер екологични модели перални, които ползват по-малко вода и изплаквания. Прахът се поставя директно на дъното на барабана, където ще се разтвори най-бързо и ефективно ще започне да действа. 
  • Прахът почиства и дезинфекцира както прането, така и пералнята, като премахва неприятните миризми от нея. 
  • Действа анти-корозивно на металните части на пералнята. 
  • Изпира ефективно тежки замърсявания и освежава тъканите. 

Упоритите мазни петна и тези от силно оцветяващи плодове или зеленчуци третирайте предварително със сапун за петна.

Спазвайте дозировката и инструкциите на етикета за максимална полза от продукта.

Съвети и добри практики за употребата на One

Можете да използвате прахът за почистване на всякакви замърсени повърхности – Замърсени пластмаси – контакти, дограма, съдове, играчки;

Мебели, врати, плотове;

Силно замърсени, загорели съдове

Първи метод: Направете концентриран разтвор (1-2сл в 100мл вода) и напръскайте повърхността, изчакайте 1-2 минути и изтрийте с кърпа или четка;

Втори метод: Директно използвайте върху мокра кърпа или четка; може да използвате и като лек абразив за изтъркване с влажна кърпа.

Омекотяване на прането

Като омекотител и изплакваща течност можете да използвате няколко лъжици лимонена киселина – 100 ml разтвор от 15% (15 г лимонена киселина и 100 мл вода) изсипете в отделението за омекотителя. Скоро ще ви предложим изгодни опаковки лимонена киселина ONE от 1кг.

Екологично Ароматизиране      

Ако искате да ароматизирате прането, можете да добавите върху праха или киселината няколко капки етерично масло по ваш избор (маслото от пачули е с най-траен аромат).

Удължете живота на пералнята

Периодично правете един кратък цикъл изпиране на празна пералня само с лимонена киселина, за профилактика на пералнята от котлен камък (в регионите с твърда вода) -1 л разтвор от 15% (150 г на 1 л вода) изливате директно на дъното на барабана на празната пералня и я включвате на програма на 40-60°C.

Безплатна доставка до Офис/Автомат на СПИДИ

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.

Обаждане