OneEco– горд собственик на първо отличие за принос в био и натуралните технологии!

За първи път тази година бяха раздадени наградите „Be Green, Be Bio“.

През 2023 година за първи път се проведоха наградите „Be Green, Be Bio“, в които в 12 категории бяха отличени български бизнеси с екологична насоченост. В борбата за отличие участие взеха 80 компании, чиято идея е да предлагат по-натурални продукти и услуги. Призът грабнаха тези, които се отличиха като най-успешните, най-иновативните и най-вдъхновяващите био и органик компании и марки в България. Още при първото си участие на единствените по рода си у нас награди „Be Green, Be Bio“ OneEco грабна печелившия приз в категория „Дом и градина“ за своите екологични почистващи продукти!

Наградите „Be Green, Be Bio“, част от Bright Awards, се връчват за най-голям принос в развитието на органичните технологии, предприемачеството и ефективните бизнес практики, включително и в развитието на човешкия капитал, и отличават бизнесите-новатори в страната.

OneEco предлага екологична и щадяща здравето алтернатива на конвенционалните почистващи препарати.  Още с премиерата на първите си продукти  – се превръща в предпочитан бранд на голям брой потребители в България. Този успех се дължи, както на високото качество на стоките, така и най-вече на идеологията, стояща в основата на тяхното създаване и производство – екосъобразност, устойчивост и мисъл за бъдещето.

Създателката на OneEco  – Анелия Витанова споделя, че желанието ѝ да промени начина си на живот идва, след като става майка. Тази житейска промяна, заедно с необходимостта да разреши веднъж завинаги проблема с острия си ринит, я тласкат в търсенето на продукти с положителен отпечатък върху земята и здравето, които са по-близо до природата. Постепенно съществуването „близо до природата“ се превръща в нейна основна мисия, на която тя решава да вдъхне живот посредством дейността на своята компания и различните продукти, които разработват и пускат на пазара.

OneEco е резултат от ребрандинга на първоначално създадената марка OneTergent. Новият бранд надгражда изцяло философията на първоначалната концепция за фирмата, предлагайки изцяло нови, усъвършенствани формули, допълнителни продукти и услуги, и оптимизирано ниво на клиентско обслужване. Приоритетите му обаче остават същите – безкомпромисна, естесвена грижа за здравето, ефективна и надеждна помощ в поддържането на чистотата в дома, и опазване на природата чрез избягване на замърсителите и изкуствените съставки.

В новия етап от своето съществуване, заедно с подобряване на състава и опаковките на вече познатия асортимент, OneEco представя на клиентите си и редица нови продукти, които също са с екологична насоченост. Освен това, ребрандираната компания преоритизира грижата не само за дома, но и за работната среда чрез създаване на абонаментни пакети за фирми, хотели и организиране на обучения с цел внедряване на устойчивия начин на живот във всекидневието на техните служители. Не на последно място брандът подкрепя социални каузи още от създаването си.  Марката обяви, че част от стойността на всеки продукт ще бъде отделена в подкрепа на кауза, която ще бъде обявявана във всички комуникационни канали на компанията.

„Непрекъснатото развитие на OneEco, изразено чрез желанието да информира клиента за устойчив начин на живот, грижа за развитие на бизнеса в средата, където живеем, и мисълта за удовлетворяване на нуждите на потребителя, грижейки се за здравето му, е предпоставка за потенциален бъдещ успех на компанията в България и по света.“, казва Десислава Авджиева  – бизнес ментор на бранда.

Управлението на компанията One Eco вярва, че стъпка по стъпка, с развитието на дейността си в България и по света, ще опази планетата по-чиста и ще провокира обикновения човек да се ангажира все повече с прилагане на устойчиви практики  в динамичното си ежедневие.

На фона на казаното,  OneEco е сериозен претендент за награда и в следващото издание на конкурса, когато и новите продукти и услуги на бранда вече ще бъдат използвани от масовия потребител.

Отразено в: Codehealthplay.bg, epicenter.bg, investbuild.eu, blitz.bg, actualno.com, stolica.bg, bnews.bg, blife.bg, standartnews.com, dromomania.bg


Безплатна доставка до Офис/Автомат на СПИДИ

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.

Обаждане