Рената Иванова – Мис мама с баскетболна топка!

Как да дриблираш успешно между три деца и куче докато пресичаш по пътя за разходката в парка 😊

Статията е част от поредицата “Будните посланици на здравето”, където ви срещам с вдъхновяващи и балансирани личности, разказващи своята лична история.

Рената е очарователна, естествено красива жена с добри и любящи очи, въпреки че всеки на пръв поглед вижда колко красиво сини са те. С впечатляваща красота, тя е отличена с титли в модната индустрия и е предпочитан модел за фотосесии. Но най-голямата ѝ любов е нейният съпруг баскетболистът Павлин Иванов, с когото имат вече три деца – русокосата Виктория и близнаците Александра и Ивайло. Изключително подкрепяща съпруга и любяща майка, Рената е с нова титла – мис Мама, която можете да видите как с две ръце пресича с три деца и куче, за да ги разходи в парка. Как се справя човек в такава ситуация? Всичко е въпрос на нагласа. За здравословния живот, майчинството и личния пример, днес ви представяме вдъхновяващата Рената. 

Какво те държи будна?

Децата. Буквално също 🙂 те ме държат будна, те ми показват всеки ден каква отговорност е това да възпиташ едни добри, отговорни и будни хора, които да успеят да се справят в живота с лекота.

Коя е твоята любима натурална домашна рецепта за красота?

Много харесвам такива рецепти и винаги, когато имам време си приготвям по някоя. Например наскоро си направих скраб, който е подходящ за лице и тяло, като използвах мед, сода, зехтин и утайка от кафе. Кожата става невероятно мека. 

Какво те провокира да започнеш да се храниш здравословно?

Вярвам, че храната може да ни спаси, но може и да ни убие. Ние избираме. Когато се храня здравословно имам много повече енергия, която ми е истински необходима, а и се чувствам по-добре. 

Коя е любимата ти рецепта за закуска?

За закуска често хапвам овесени ядки с кисело мляко или сандвич с авокадо и яйце. Държа закуската ми да е добре засищаща, а не колкото да се каже, че съм хапнала. 

Достатъчно ли е да се храним здравословно, за да живеем в единство с природата?

В 21 век е много трудно да се живее в единство с природата и все пак, ако имаме желание и полагаме старание, нещата ще се случат. 

С три деца как успяваш да съчетаеш майчинството с личния живот? Как успяваш да  намериш време за себе си?

Изключително трудно е. Моментите, в които успявам да намеря време за себе си, са благодарение на много добра организация, подготовка и, разбира се, желание. 

Кои са твоите малки екологични стъпки към природосъобразен начин на живот?

Старая се да не взимам повече отколкото ми трябва, да изхвърлям разделно, да рециклирам и да избирам натурална козметика и препарати.

Какво искаш да научиш децата си? Кои са трите най-ценни неща, които ти научи от тях?

Искам да ги науча да бъдат добри хора, да са отговорни към действията си, да държат на ценностите и да не се предават. Те ме учат всеки ден на търпение, да не забравям да се радвам на малките неща и да не се отказвам. 

Кой е твоят вреден навик, с който се бориш отдавна и искаш да промениш?

Безсмисленото използване на телефона и социалните мрежи. 

За къде си се запътила? Къде искаш да стигнеш? Пътят ли е по-важен или целта?

Мечтала съм да имам голямо семейство и мисля, че съм осъществила тази мечта, сега остава да успеем да възпитаме едни будни и добри хора. Смятам, че и пътят и целта са еднакво важни, поне за мен е така. 

Какво е за теб щастието?

За мен щастието е личен избор. Смятам, че непрекъснатото търсене на щастие е в основата на това хората да са нещастни.  Трябва да се фокусираме повече върху това, което имаме, докато се опитваме да постигнем това, което ни липсва. 

Приканвам ви да намерите и последвате Рената Иванова в Instagram ТУК

Безплатна доставка до Офис/Автомат на СПИДИ

Item added to cart.
0 items - 0.00лв.

Обаждане